7 tips til et deilig hjemmespa

7 tips til en lækker hjemmespa

Er du en af ​​dem, der har fået gaver som bodyscrubs, ansigtsmasker, gode hudcremer, uldne sokker og nye plys under juletræet i år? Med andre ord produkter, der er perfekte til et hjemmespa? Så skal du læse videre! I dette indlæg deler vi vores bedste tips til en lækker hjemmespa med dig.

Selvom julen i Rom er en skøn tid til familie, leg og god mad – så er det også en tid forbundet med en masse travlhed. Når det nye år endelig kommer med sine tomme sider, er dette en perfekt mulighed for at forkæle dig selv lidt! For mange af os burde det nok være et nytårsforsæt at sætte mere tid af til egenomsorg. Det er så vigtigt at passe på sin krop og sind. Her investerer du også vigtig tid i din egen mentale sundhed, noget du bestemt ikke skal undervurdere!

1. Sæt stemningen

For at sænke pulsen og skabe den perfekte spa-atmosfære kan du slukke lyset, tænde stearinlys, finde en æterisk olie og et duftlys . Sæt også gerne noget afslappende musik på! Vi synes , denne spotify-liste er perfekt! Det er måske lidt af en kliché med panfløjten, men kom ikke her for at sige, at det ikke får dig i humør. Tag dig også tid til at rense snavsede sokker fra badeværelsesgulvet, før du starter, så du rent faktisk kan slappe af.

Vigtig! Lad mobilen stå i stuen, gerne sammen med kræsne børn og bofæller.

Sæt stemningen til den perfekte hjemmespa

2. Rens din hud

Start altid med at rense din hud grundigt. Til hele kroppen kan du bruge en grov og god scrub som denne fra Collistar. Den både eksfolierer og fornyer huden med havsalt, der fjerner døde hudceller og stimulerer fornyelsen af ​​hudceller.

Til ansigtet anbefaler vi en skånsom rens som denne fra Dermalogica. Det er en favorit blandt dem, fordi det er perfekt til alle med følsom hud! Den indeholder ingen kunstig farve eller duft, er fuldstændig sæbefri og vil ikke forstyrre hudens naturlige fugtbalance. Lad renseproduktet sidde i et par minutter og massér det godt ind i huden, inden du skyller dit ansigt, så du fjerner alt snavs og make-uprester.

3. Ansigtsmassage med Gua Sha

Er du ligesom os, der bare elsker en god ansigtsmassage? Så bør du investere i Gua Sha sten og ansigtsruller til din hudplejerutine. At massere dit ansigt har mange fordele for din hud. Det opløser spændte muskler, giver huden mere glød, modvirker hovedpine, øger blodcirkulationen i huden, forbedrer lymfedrænagen og forebygger rynker. Læs hvordan du udfører en Gua Sha massage her .

4. Læg dig i badet

Noget af det lækreste, vi ved, er at tage et varmt bad med en forfriskende olie i vandet. Vælg gerne en olie med en beroligende duft som fx lavendel. Da du lige har renset dit ansigt godt, er din hud klar til en god og fugtgivende ansigtsmaske , der vil trænge godt ind i huden, mens du ligger i badet. Hvis du ikke har et badekar, kan du tage et godt, varmt brusebad.

Hjemme-spaen vil føles ekstra luksuriøs, hvis du tager en kop af din yndlings-te med, og gerne noget frugt, der kan stå på kanten af ​​badet.

Alenetid i badet er perfekt til et hjemmespa

5. Tid til fugt

Mærker du, hvordan både hud og hår bliver tørt om vinteren? Nu er tiden inde til at sætte chokket ind, når det kommer til fugt! Når du er færdig med at bade, skal du kun tørre huden ved at klappe den med et håndklæde – gnid ikke. Påfør derefter en god fugtighedscreme , mens du lader huden lufttørre, så huden absorberer fugten godt.

Til håret bør du prøve den populære Ola Plex-serie, som mange elsker. Deres "leave in" behandling og hårolie kan påføres dit hår efter du har været i badet. Disse produkter kan med fordel blandes i hænderne og påføres samtidig i fugtigt hår. Skyl ikke produktet. Det tørrer godt ind i håret, og det bliver ikke fedtet.

Hvis du ikke har en hårkur eller hårmaske til rådighed, kan du lave en selv. Bland ét æg, en halv agurk som du moser og lidt solsikkeolie. Lad det sidde på dit hår i 10 minutter før skylning. Prøv at undgå stylingprodukter og varmebehandling af dit hår, når du kan. Et andet tip er pudebetræk i silke eller satin – det er skånsomt for håret!

Tip! Husk at skylle shampoo og balsam godt om vinteren for at undgå statisk hår.

6. Find IPL-laseren

Følelsen af ​​helt silkeblød og blød hud er uovertruffen, så nu mangler du bare at finde IPL-laseren frem. Det bedste ved IPL hårfjerning er, at det fjerner uønsket hår, uden at du får røde knopper, øm hud og indgroede hår! Brug laseren en gang om ugen, og du slipper for uønsket hårvækst inden for 12 uger. Husk at barbere de områder, der skal behandles først. Læs mere om, hvordan du bruger IPL-teknologi til langvarig hårfjerning her .

Efter IPL-behandlingen kan du pleje negle og neglebånd på både hænder og fødder. Brug gerne en fedtet fodcreme , som du lader suge ind, mens du har gode, varme uldsokker på.

7. Afslut med LED-masken

Afslut den lækre hjemmespa med at komme under dynen, tænde for LED-masken på det ønskede farveprogram og blot slappe af i de minutter, behandlingen varer. LED-masken hjælper din hud med at behandle akne, hudrødme, sprængte blodkar og rosacea. Det vil forbedre din hudtone og gøre din hud meget sundere!

Det bedste ved vores LED maske er, at du kan lave alle behandlingerne hjemmefra. Mange har svært ved at finde tid til at gå på klinik eller salon – især hvis man har fast arbejde og små børn. Med vores LED-maske kan du få ansigtsbehandlinger om aftenen med benene på bordet og et afsnit af Friends på skærmen, eller blot tage et hvil i sengen samtidig. Hvor lækkert lyder det ikke? Hvis du vil læse mere om, hvordan Silkemyks LED-maske virker, kan du gøre det her .

Find LED-masken til den perfekte afslutning på hjemmespaen

Tilbage til blog