Ansiktsmassasje med Gua Sha-stein og Facial Roller

Ansigtsmassage med Gua Sha sten og ansigtsrulle

Er du en af ​​de mange, der elsker en god ansigtsmassage? Så bør du investere i Gua Sha sten og ansigtsruller til din hudplejerutine. At massere dit ansigt har mange fordele for din hud. Det opløser spændte muskler, modvirker hovedpine, giver glødende hud, stimulerer blodcirkulationen, øger lymfedrænage og forebygger rynker.

 

Så hvad er Gua Sha egentlig?

Du har helt sikkert set det før - stenen, der bruges til ansigtsmassage. Skønhedstrenden er blevet meget populær og er elsket af influencers og kendisser, såsom Justin Bieber.

Men Gua Sha er langt fra en ny trend. Det er en traditionel kinesisk massageteknik, der stammer fra kinesisk medicin. Teknikken går ud på at bruge sten til at massere ansigtet i behagelige og rolige bevægelser. Dette øger blodcirkulationen og lymfecirkulationen i huden.

Ved at udføre Gua Sha vil dine hudceller modtage mere næring og forblive sundere. Gua Sha stimulerer også det parasympatiske nervesystem, så kroppen kan hvile. Afslappet hud resulterer i mindre synlige rynker.

Forebyg spændte muskler og hovedpine med Gua Sha sten og ansigtsrulle

Ansigtsmassage med Gua Sha stone og Facial Roller er perfekte massageredskaber til at løsne spændte og stive muskler i ansigt, hovedbund og nakke. Disse muskler bruger vi hele dagen, og i kombination med stress kan der hurtigt opbygges muskelknuder, spændinger og hovedpine hos mange af os.

Forebyg rynker med Gua Sha

Behandling af ansigtet med en Gua Sha massage vil frigøre spændinger i ansigtsmusklerne. Muskler, der er afslappede, vil være med til at modvirke rynker og linjer i huden. Det er ret fantastisk, at man kan mindske rynker under øjnene, på panden og omkring munden ved at lave en behandling, der er så behagelig, ikke? Derudover vil en lækker ansigtsmassage mindske stress og bekymringer, udskille hormoner, der sænker dit blodtryk og har en gavnlig effekt på dit helbred.

Silkemyks eksklusive Gua Sha sæt i rosenkvarts

Bedre lymfedrænage med Gua Sha massage

Du ved måske, at vores krop kommer af med affaldsstoffer gennem blod- og lymfekredsløbet, men hvad er lymfedrænage egentlig? Vores lymfesystem har en vigtig opgave, nemlig at transportere lymfe rundt. Lymfe er en væske, der indeholder hvide blodlegemer, der bekæmper infektion. Et velfungerende lymfesystem er derfor meget vigtigt for helbredet, og her kan Gua Sha massage bidrage positivt.

Er du en af ​​dem, der har tendens til at få en lille hævelse i ansigtet? Så er lymfedrænage nok særligt nyttigt for dig. For ekstra fokus på netop lymfedrænage under ansigtsmassage, er det vigtigt, at de bevægelser, du laver, går mod lymfeknuderne. De sidder især i nakken og nær ørerne.

Hvordan udfører man ansigtsmassage med Gua Sha?

Start altid Gua Sha med at rense huden for alle produkter. Påfør derefter olie eller serum i ansigtet og gnid det let ind i huden. Find din Gua Sha sten, placer stenen fladt mod huden og lav alle bevægelser i et roligt tempo med let til medium tryk mod din hud. Gua Sha skal ikke gøre ondt – så gør du det for hårdt.

1. Start i bunden af ​​halsen. Flyt stenen opad mod hovedet 3-10 gange, og vrik med stenen, når du rammer hårgrænsen. Massér siderne af nakken og forsiden af ​​nakken ved at flytte stenen op langs huden i et roligt tempo.

2. Nu masserer vi ansigtet. Start i bunden af ​​kæben, og træk stenen med den buede side mod huden mod øret 3-10 gange.

3. Brug den flade side af stenen til at massere dine kinder og kindben. Træk stenen fra næsen mod hårgrænsen i blide bevægelser. Husk at vrikke med stenen, når du når hårgrænsen.

4 . Gå over området under, ved siden af ​​og over øjnene. Vær ekstra forsigtig på følsomme områder. Husk at massere øjenbrynet indefra og ud til tindingen.

5. Før til sidst stenen over pandeområdet. Start i midten mellem øjenbrynene og op mod hårgrænsen i alle retninger for at dække hele panden. Husk at vrikke med stenen.

6. Udskift Gua Sha sten med ansigtsrulle/jaderulle. Gør det samme ritual med ansigtsrullen. Husk at rulle fra midten af ​​ansigtet ud mod hårgrænsen. Rul ikke frem og tilbage i hurtige bevægelser. Løft rullen væk fra ansigtet og start igen i midten af ​​ansigtet. God fornøjelse!

Gua Sha lymfedraenage

Tip! Ønsker du øget velvære og en ekstra kølende effekt af Gua Sha massagen, kan du stille stenen og rullen i køleskabet i 10 minutter, inden du går i gang.

Læs også: Sådan bruger du Gua Sha

Gua Sha sten i rosenkvarts

Silkemyks Gua Sha sæt er lavet af stenen Rose Quartz. Vidste du, at rosenkvarts er en krystal, og at den kaldes kærlighedsstenen ? Den lyserøde farve af rosenkvartskrystal symboliserer kærlighed og varme. På grund af naturlige formationer i rosenkvarts er hvert produkt hos os helt unikt. Der er en kemisk forbindelse i rosenkvarts kaldet Silikatmineral. Mineralet er med til at øge blodcirkulationen og reducere hævelse, så det er den perfekte sten at bruge til Gua Sha værktøjer.

Tilbage til blog