Silkemyk og hårfri hud til sommeren

Bliv klar til sommeren med IPL hårfjerning

Vidste du, at for at opnå et optimalt og silkeblødt resultat med vores IPL-hårfjerner, bør du bruge IPL-laseren en gang om ugen i op til 12 uger? Det betyder, at hvis du starter NU , er du klar til bikini-sæsonen allerede i juni. Og det bedste af det hele? I marts får du hele 25% rabat på vores hårfjerner!

For at få et optimalt resultat bør du bruge IPL-laseren en gang om ugen i op til 12 uger. Du vil bemærke, at håret begynder at vokse langsommere allerede efter 3-4 uger. Efter 12 uger skulle håret for det meste være holdt op med at vokse, hvilket betyder, at du vil have silkeblød, sommerklar hud i juni. Hvor dejligt ville det have været at tage om sommeren uden et eneste uønsket kropshår? Silkemyk Shoot Spain Costa del sol Der er to gode grunde til, at du bør starte med IPL-behandlingen allerede nu, og de er:

1. Sol- og laserhårfjerning går ikke godt sammen

Solskadet hud bør ikke behandles med IPL, da dette kan forårsage bivirkninger. Du bør derfor vente mindst to uger, før du udfører en IPL-behandling, hvis din hud har været udsat for meget sol eller solarium. Efter hårfjerning med IPL bør du vente mindst 48 timer, før du udsætter et behandlet område for stærk sol eller solarium. Derfor kan det være godt at være færdig med den 12 uger lange behandlingsperiode, inden sommeren for alvor sætter ind!

2. IPL-teknologi fungerer bedst, hvis hårene er mørkere end din hud

IPL-behandling egner sig ikke til de mørkeste hudtyper, så du kan lige så godt starte behandlingen, før den fineste solbrun er sat ordentligt! Ikke alle hud- og hårkombinationer vil give dig det resultat, du ønsker at opnå. Se tabellen for hvilke kombinationer der egner sig bedst her . Silkebløde og glatte senge i hængekøje

3 tips til at opnå silkeblød hud om sommeren

1. Lav en plan for hårfjerningen

Når du fjerner uønsket hår på en salon, hvad enten det er ved barbering, laser eller voksning, følger du ofte en behandlingsplan baseret på dine egne mål for hårfjerning. Når du skal fjerne hår med laser derhjemme, er det klogt at gøre det samme.

Der kræves flere behandlinger for at opnå et permanent resultat, så det er klogt at være konsekvent med din hårfjerning. Find en fast ugedag, hvor du udfører IPL-behandlingen. Så snart du har opnået det ønskede resultat, kan du skifte til en fast dato på måneden for at bevare det silkebløde resultat.

2. Barber først de områder, der skal behandles

For at IPL-teknologien (IPL står for intenst pulserende lys ) fungerer optimalt, er det vigtigt at barbere det område, du ønsker at behandle, inden hårfjerningen påbegyndes. Dette er vigtigt for at lysimpulserne fra IPL-laseren kan nå hårsækkene ordentligt og give permanent hårfjerning.

Barbering er den bedste hårfjerningsmetode, du kan bruge før en IPL-behandling. Du bør undgå lur, epilering eller voksning. Grunden til det er simpelthen, at disse hårfjerningsmetoder fjerner håret ved roden, og så er IPL-laseren ikke i stand til at optage melaninet i hårsækken, fordi der ikke er hår der.

3. Tag dig god tid

Inden for kort tid vil du have god kontrol over IPL-behandlingen, men der kan gå et par behandlinger, før du er helt tryg. Brug de første sessioner til at lære IPL-hårfjerneren bedre at kende, og så kan det være en god idé at behandle de største områder af kroppen for et godt overblik og tilgængelighed, såsom lægge og lår.

Du kan dele op, så du behandler forskellige områder af kroppen på forskellige dage, men forsøg at holde styr på, så du ikke behandler det samme område mere end en gang om ugen. Husk også at bruge god tid under behandlingen, så du får alle hårene med, så du undgår små pletter med uønsket hårvækst hist og her.

Og ja – du kan behandle alle områder af kroppen med Silkemyks IPL hårfjerner. Du kan også bruge IPL til at fjerne hår i ansigtet – husk blot at være ekstra forsigtig omkring øjnene. Kvinde soler sin silkebløde hud på stranden Vi er helt sikre på, at hvis du investerer i Silkemyks IPL hårfjerner nu, vil du være meget glad for dit valg i juni! Husk at du i marts måned får 25% rabat på IPL hos Silkemyk.

Tilbage til blog