Gua Sha: den perfekte gave til morsdag og Valentine's Day

Gua Sha: den perfekte gave til mors dag og valentinsdag

Leder du efter den perfekte gave til Valentins og Mors Dag? Så er du kommet til det rigtige sted! Den 13. februar i år er det mors dag, og allerede dagen efter er det valentinsdag - så nu er det bestemt tid til at bestille noget lækkert til din bofælle, mor, kæreste, kone, bonusmor eller hvem det nu er, der er tæt på dig og som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

For disse smukke damer i dit liv, som altid ser op til alle andre og lægger deres egne behov til side, fortjener lidt luksus i ny og næ. Og ved du, hvad ægte luksus er? Vores rosenkvarts Gua Sha-sæt med gulddetaljer! Fra 1. februar til 14. februar kører vi en Valentins og Mors Dag kampagne på vores lækre Gua Sha sæt, og du får hele 20% rabat på sættet! Hvor vidunderligt er det? Silkemyks Gua Sha sæt At massere dit ansigt med Gua Sha har mange fordele, og her er nogle af dem:

  • Reducer rynker og fine linjer
  • Forebyg spændte muskler og hovedpine
  • Reducer hævelser og hævelse i ansigtet
  • Få strammere hud og en mere defineret kæbe
  • Behandl følsom hud, rosacea og sprængte blodkar
  • Behandl acne
  • Øget mikrocirkulation, lymfedrænage og blodcirkulation

LÆS MERE: 9 fordele ved Gua Sha

Perfekt gave til personen, der har alt

Vores Gua Sha sæt er en perfekt gave til dem, der har alt, men som fortjener lidt mere alenetid, egenomsorg og luksus i deres hverdag! Du kan udføre en Gua Sha-massage hver dag for at øge blodcirkulationen og lymfedrænage i ansigtet. Du kan også bruge den efter behov, fx ved spændinger i kæben, spændte muskler i nakken eller ved hovedpine.

Silkemyks Gua Sha-sæt er som sagt lavet af rosenkvarts, men vidste du, at rosenkvarts er en krystal, og at det hedder kærlighedsstenen ? Stenens lyserøde farve symboliserer kærlighed og varme, som er helt perfekt til både mors dag og valentinsdag!

I denne introduktionsvideo demonstrerer Mie Cappelen vores produkt og hvordan Gua Sha massage udføres:

 


Hvis du vil have en "trin for trin guide" til, hvordan du udfører en Gua Sha massage, kan du læse dette blogindlæg, vi skrev tidligere.

 

Der er en grund til, at Gua Sha er blevet så populær. Det er et afslappende, afslappende og miljøvenligt skønhedsritual elsket af influencers og berømtheder verden over! Vi er helt sikre på, at modtageren af ​​gaven vil elske denne form for ansigtsmassage. Det gør vi i hvert fald!

Tilbage til blog