Gua sha lymfedrenasje ansiktsbehandling, Akne, Rødhet

Gua Sha sten VS Facial Roller

Ja tak, vi siger begge dele. Heldigvis indeholder vores Gua Sha sæt både Gua Sha sten og Ansigtsrulle, men hvornår skal du bruge de forskellige værktøjer, og hvilket passer bedst til dig og din hud? Lad os vise dig!

Du kan massere med vores Gua Sha-sæt hver dag for at hjælpe blodcirkulationen og lymfedræning i ansigtet. Du kan også bruge den efter behov, fx ved spændinger i kæben eller hovedpine. Silkemyks Gua Sha sæt er lavet af rosenkvarts med gulddetaljer. Vidste du, at rosenkvarts er en krystal, og at den kaldes kærlighedsstenen?
Silkemyks Gua Sha sat i Rose Quartz
Den lyserøde farve på stenen symboliserer kærlighed og varme. Der er en kemisk forbindelse i rosenkvarts kaldet Silikatmineral. Mineralet er med til at øge blodcirkulationen og reducere hævelse, så det er den perfekte sten at bruge til Gua Sha.

Sådan bruger du Gua Sha sten fra Silkemyk

Vores Gua Sha massagesten er hjerteformet med en buet side, hvilket gør den velegnet til brug på kæben og over kindbenene. Den flade side er meget fin til brug over kinder og pande.

  1. Før du starter, skal du sørge for, at din hud er nyrenset. Påfør derefter en lækker ansigtsolie eller serum på din hud, så stenen glider godt hen over huden. Udfør aldrig Gua Sha på tør hud.
  2. Hold stenen fladt mod huden, og flyt stenen i roligt tempo hen over huden. Brug let til medium tryk. Bevægelsesretningen bør altid være sidelæns eller opad for god lymfedrænage.
  3. Start i bunden af ​​halsen. Flyt stenen opad 5-10 gange og vrik let med stenen hver gang den rammer hårgrænsen. Gentag det samme mønster på siderne af halsen og på forsiden af ​​halsen.
  4. I ansigtet, start i bunden af ​​kæben og flyt stenen mod øret 5-10 gange. Den buede side er perfekt at bruge her. Næste rute er over kinder og kindben, brug gerne den lange flade side af stenen. Gå derefter over området under øjet, derefter øjenbrynet. I disse områder skal du bruge et lettere tryk, og retningen for stenens bevægelse er nu mod tindingen. Rids til sidst let i panden, fra midten mellem øjenbrynene og op mod hårgrænsen.

Gua sha lymfedrænage ansigtsbehandling, Akne, Rødme

Sådan bruger du Silkemyk ansigtsrullen

Vores Face Roller er en ansigtsrulle til en mere blid, men effektiv massage. Facial Roller stimulerer blodcirkulationen, så huden får en sund glød, og virker samtidig kølende på hævelse og irriteret hud. Hvis du for eksempel har rosacea, vil jeg anbefale en afkølet ansigtsrulle over Gua Sha-stenen.

  1. Før du starter, skal du rense huden. Brug altid ansigtsrullen sammen med et produkt, såsom en ansigtsolie eller et serum. Du kan også bruge Face Roller over en sheet mask, hvilket gør at rullen glider nemmere hen over ansigtet og huden absorberer fugten fra masken ekstra godt.
  2. Rul med let til medium tryk i et roligt tempo, når du bruger ansigtsrullen. Bevægelsesretningen skal altid være sidelæns eller opad. Rul i én retning, og rul ikke frem og tilbage.
  3. Start nederst i nakken og bevæg dig opad, husk også siderne af halsen. Rul over det samme område 5-10 gange.
  4. I ansigtet starter du nederst i kæben, derefter over kinder og kindben, og rul over huden 5-10 gange op mod øret. Rul derefter over områderne under og over øjet mod tindingen, og til sidst i panden fra midten mellem øjenbrynene op mod hårgrænsen. Brug den store rulle på kinder, kæbe og pande, mens den lille rulle er fantastisk til området omkring øjnene.

Tip! Opbevar ansigtsrullen et par minutter i køleskabet inden behandling for en ekstra kølende effekt.

Gua sha lymfedrænage ansigtsbehandling, Akne, Rødme

Læs også: 9 fordele ved Gua Sha

Så for at konkludere: Hvis du ikke er generet af sart hud, rosacea eller lignende, ville jeg bruge begge værktøjer lige meget. Start med stenen, og rul over ansigtet med Facial Roller til sidst. Behandlingen med ansigtsrullen er mere følsom, men stadig en god og effektiv behandling.

Er du en af ​​dem, der døjer med blandt andet sprængte blodkar, følsom hud og rosacea i ansigtet? Du må gerne bruge Gua Sha som behandling, da den kan virke beroligende på huden, når den bruges korrekt. Samtidig skal man være lidt forsigtig, da hårdhændet håndtering kan gøre tilstanden værre. Vi anbefaler, at du stiller din ansigtsrulle i køleskabet et par minutter inden behandling – så den er dejlig kølig. Rul derefter forsigtigt over din hud med let tryk for at afkøle og berolige irriteret hud.

Hvorfor Gua Sha?

Selvom Gua Sha-trenden er relativt ny, er det faktisk en behandling, der allerede har eksisteret i over 2.000 år inden for kinesisk medicin. Gua Sha er en massageteknik, der går ud på at bruge sten/krystaller til at massere ansigt og krop. Når du masserer dit ansigt med Gua Sha stenen eller ansigtsrullen, bliver huden lidt rød, hvilket betyder, at blodcirkulationen i området øges. Det betyder igen, at der transporteres masser af næringsstoffer og ilt dertil, hvilket er supersundt for din hud.

9 konkrete grunde til, at du bør købe dit eget Gua Sha-sæt? Nu sker det!

  1. Reducer rynker
  2. Forebyg spændte muskler og hovedpine
  3. Reducer hævelser i ansigtet
  4. Få strammere hud og en mere defineret kæbe
  5. Behandl følsom hud, rosacea og sprængte blodkar
  6. Behandl acne med Gua Sha
  7. Få strammere hud og mindre cellulite på kroppen
  8. Øg mikrocirkulationen, blodcirkulationen og lymfedrænage
  9. Slap mere af
Tilbage til blog