IPL hårfjerning med laser VS barbering | SILKEMYK

IPL hårfjerning med laser VS barbering

Er du træt af indgroede hår, knopper og øm hud som følge af barbering? Og smertefulde oplevelser med voksning, epilering og trådning for at fjerne uønsket hårvækst? Så skal du læse videre – for i dette indlæg viser vi dig, at du faktisk sparer både tid og penge på at fjerne hår med IPL hårfjernere.

 

Metoder til at fjerne uønsket hårvækst

Har du overvejet at købe en IPL hårfjerner, men synes prisen er lidt stejl og ved ikke helt om det er pengene værd? I dette indlæg vil vi beregne, hvor meget tid og penge du rent faktisk sparer ved at udskifte din barbermaskine med en IPL hårfjerner fra Silkemyk.

Fjernelse af uønsket hårvækst er en af ​​de mest almindelige kosmetiske behandlinger, vi laver. Selvom kropsbehåring er helt naturligt, er der mange kvinder og mænd, der stadig ønsker at fjerne hår i visse områder af kroppen. De fleste vælger at gå den traditionelle vej med barbering, andre gror deres hår enten hjemme eller i en salon. Nogle vælger også lur, trådning og epilering. Fællesnævneren for disse metoder er, at de ofte er smertefulde, dyre og resulterer i indgroede hår, røde knopper og øm hud.

Kvinder bruger Silkemyk IPL hårfjerner til at fjerne hår på benene

10 års IPL hårfjerning VS barbering

Flere og flere får øjnene op for IPL-teknologi og vælger at fjerne uønsket hårvækst med IPL-laseren, og det med god grund. Hårfjerning med IPL laseren er fuldstændig smertefri, meget effektiv og giver et langtidsholdbart resultat, der kræver lidt vedligeholdelse. Vores IPL hårfjerner koster meget mere end en barbermaskine, men da vores produkt holder i 10 år, vil du stadig tjene disse penge hurtigt.

Spar penge med IPL-teknologi

10 års hårfjerning med Silkemyks IPL laser koster 1.679 kr. Til sammenligning koster 10 års barbering faktisk 5.770 kr.! Dette er kun til barbermaskiner og barberblade. Alle de penge du derudover bruger på aftershave gel, barberskum og barberolier for at undgå indgroede hår og knopper er ikke med i beregningen.

Kvinder fjerner hår i armhulerne med Silkemyks IPL hårfjerner Beregningen er baseret på en gennemsnitspris per barbermaskine på 60 kr., at du køber en ny barbermaskine 4 gange inden for 10 år, at en pakke med 4 barberblade koster 90 kr. og at du skifter barberblade to gange om måneden.

Spar tid med IPL-teknologi

Vi har indtil videre fastslået, at ved at bruge vores IPL-teknologi til hårfjerning, vil du derfor spare mange penge. Men hvad med tiden? Hvor meget tid sparer du egentlig ved at skifte fra barbering til IPL hårfjerning?

Det er svært at afgøre præcis, hvor meget tid den enkelte bruger på at barbere sig, da det er individuelt, hvor ofte og hvor meget kropshår man barberer sig. Hvis du tager udgangspunkt i, at du i gennemsnit bruger 10 minutter to gange om ugen, så vil det i løbet af 10 år beløbe sig til i alt 173 timer!

Med vores IPL hårfjerner tager en behandling i gennemsnit 20 minutter. I de første tolv uger bør du lave behandlingen en gang om ugen, indtil du opnår optimale resultater. Herefter vil det være tilstrækkeligt med en efterbehandling en gang hver 2. måned. Inden for 10 år vil der være 20 timer. Tænk, hvor meget sjov du kan bruge de 153 timer på at have, der er meget mere givende end hårfjerning. Det svarer faktisk til godt 4,5 arbejdsuge!

Undgå indgroede hår og knopper

Barbering har også en række ulemper, som undgås ved at bruge IPL-laseren til hårfjerning. Er du ikke træt af at lede efter den perfekte metode til at undgå røde knopper ved barbering? Eller at købe nye cremer for at undgå indgroede hår efter barbering?

Når du fjerner hår med en IPL hårfjerner, behøver du ikke tænke på disse ting. Du får ikke bumser, indgroede hår eller øm hud. Tværtimod vil din hud elske dig. Brug IPL-laseren hver 2. måned efter det ønskede resultat, påfør en god fugtighedscreme efter behandlingen og nyd silkeblød hud, der holder.

Men hvad er en IPL hårfjerner egentlig?

En hårfjerningslaser bruger IPL-teknologi, som består af lysbølger, der danner hvidt lys. Disse lysbølger er blide, korte og velegnede til behandling af hårsække, der ligger lige under huden. Lyset fra IPL-laseren rammer melaninet i håret, og det hvide lys absorberes derefter væk fra hårsækkene.

Varmen fra lysenergien sætter aktive hår i dvaletilstand, så der ikke vokser nye hår ud. Som du måske ved, vokser hår i cyklusser og veksler mellem at være aktiv og passiv. Laseren stopper kun aktive hårstrå – derfor skal IPL-behandlinger gentages over tid. Behandlingerne fjerner uønsket hår og giver et langtidsholdbart resultat. De områder, der skal behandles, skal barberes først, og smøres med fugtighedscreme efter behandlingen for at holde huden godt og for at opnå det ønskede resultat.

Hårfjerning med IPL laser betyder, at hårvæksten i det område, du ønsker at fjerne hår fra, bliver tyndere og langsommere for hver behandling – indtil du bliver silkeblød. Alle former for IPL-hårfjerning kræver dog vedligeholdelse, og du skal være forsigtig, hvis nogen påstår, at hår kan fjernes permanent uanset hårfjerningsmetoden. Hårene vil begynde at vokse tilbage med tiden, men det er nok at bruge IPL-laseren en gang hver 2. måned efter du har gennemført de første behandlinger. Din hud vil elske dig!

Er du klar til at udskifte din barbermaskine med en IPL hårfjerner fra Silkemyk? Du vil ikke fortryde det!

 

Tilbage til blog