LED-masken: hva gjør de ulike lysbehandlingene?

LED-masken: hvad gør de forskellige lysbehandlinger?

Du har måske hørt om LED-masker og lysterapi, men hvordan virker det egentlig, og hvad gør de forskellige lysbehandlinger for din hud? Vi tager dig igennem alt, hvad du behøver at vide om LED lysterapi i dette blogindlæg!

Først og fremmest: hvad er lysterapi?

Lysterapi er en skånsom behandling, hvor huden behandles med LED lys. LED-lysene udnytter hudens naturlige helbredende egenskaber ved at snyde huden til at tro, den er beskadiget, så huden igangsætter en helt naturlig reparationsproces i hudcellerne.

Lysterapi heler din hud indefra og ud fuldstændig smertefrit, og det vil styrke hudens barriere. LED-masken behandler huden ved at øge blodgennemstrømningen og cirkulationen i beskadiget væv og derved mindske inflammation i huden. Produktionen af ​​kollagen og elastin i huden stimuleres, og resultatet er en forbedret hud.

Og hvad er en LED-maske?

En LED-maske er et eksklusivt skønhedsværktøj, der giver dig mulighed for at behandle din hud med lysterapi i dit eget hjem. Masken behandler din hud ved at narre den til at tro, at den er beskadiget. Det gør masken ved at udsende infrarødt lys i forskellige bølgelængder, der trænger ind i huden på forskellige niveauer.

Der findes forskellige LED-masker på markedet, men Silkemyks LED-maske har hele 576 LED-lys, sammenlignet med andre masker, der kun har 100-200 lys. Dette sikrer en optimal behandling af hele ansigtet. Model, der viser Silkemyks LED-maske Så videre til de forskellige lysbehandlinger Silkemyks LED maske har. Hvad gør det egentlig for din hud, og hvilket program skal DU vælge?

Silkemyks LED maske har 4 forskellige lysbehandlinger, der behandler din hud på forskellige måder. De forskellige farvebehandlinger har en række fordele for din hud, og LED-masker er derfor blevet et populært skønhedsprodukt!

Programmet for rødt lys

Denne lysbehandling er den, der trænger dybeste ind i huden. Det røde lys får små blodkar i den yderste del af huden til at udvide sig og blodcirkulationen øges. Din hud får dermed mere ilt og bliver revitaliseret. Det røde lys stimulerer din hud til at forny celler og producere kollagen, som igen forhindrer ældningstegn som rynker og fine linjer i huden. Lyset kan også få sår til at hele effektivt, da cellerne i huden fornyes hurtigere. Rødt lysprogram på LED-maske øger blodcirkulationen og stimulerer cellefornyelse for at forebygge aldringstegn.

Det gule lys program

Denne lysbehandling er beroligende, styrker følsom hud og reducerer hudrødme. Det gule lys kan også mindske sprængte blodkar i huden, og er samtidig en effektiv behandling til dem, der døjer med eksem, rosacea og herpes.

LÆS MERE: Læs mere om, hvordan LED-masken behandler Rosacea her. 

Gult lysprogram på LED-maske tilbyder beroligende behandling, styrker sensitiv hud og reducerer rødme.

Grønt lys-program

Det grønne lys har en beroligende effekt på rødme og vil udjævne din hudtone. Dette lys er derfor perfekt at bruge til at forbedre hudens følsomhed. Denne lysbehandling er også meget afslappende, og afslappet hud har færre fine linjer. Grønt lysprogram på LED-maske beroliger rødme, jevner ut hudtonen og forbedrer hudens sensitivitet.

Multi-light program

Det sidste og 4. lysprogram er simpelthen et multiprogram! Dette er meget praktisk for alle, der ønsker at gå gennem både rødt, grønt og gult lys. Behandlingen starter med rødt lys, skifter til gult lys, tilbage til rødt lys igen, inden den afsluttes med grønt lys.

LED-lys og UV-lys må ikke forveksles

Det er vigtigt ikke at forveksle LED-lys med UV-lys. Alt lys kan ændre biologisk materiale, og UV-lys vil give os tegn på aldring og solskader. LED-lys gør derimod brug af de fordele, lys kan give vores hud ved at give den energi, uden de skadelige bivirkninger, som UV-lys giver. Vores masker er derfor 100% fri for UV-lys.

Vores LED maske er udviklet med teknologi fra NASA

Det var faktisk NASA, der først undersøgte teknologien bag lysterapi og LED-masker. NASA udviklede LED-lysteknologi til at undersøge, om planter kunne dyrkes inde i rumfærgerne, når de var ude i rummet. LED-lys stimulerer cellerne til at producere mere af det kemiske adenosintrifosfat , som øger sund vækst og produktionen af ​​kollagen. Kollagen er vigtigt for hudens styrke og vævsopbygning. Det er nedbrydningen af ​​kollagen i huden, der blandt andet fører til rynker.

Da forskerne forsøgte sig med infrarødt lys på astronauternes hud, viste det sig, at der var tale om en meget effektiv behandling af sår, og at huden helede hurtigere. Yderligere forskning viste flere forskellige positive effekter af infrarødt lys på vores hud – og dermed blev videnskaben om LED-lysterapi født.

Ansigtsbehandlinger hjemmefra med Silkemyks LED maske

Med vores LED maske kan du lave alle behandlingerne selv - hjemmefra! Mange mennesker har svært ved at finde tid til at gå på klinik eller salon, og netop derfor er denne fantastiske LED maske blevet udviklet. Med vores LED-maske kan du få ansigtsbehandlinger om aftenen, mens du ser dit yndlingsprogram på TV! Med andre ord kan du ved at investere i vores produkt få ansigtsbehandlinger præcis, når det passer dig bedst! Både du og din hud vil elske LED lysterapi, så hvis du ikke har gjort det endnu, bør du sikre dig din LED maske fra Silkemyk i dag !

Tilbage til blog