Hvordan bruke Heatless Curls til å krølle håret

Sådan bruger du Heatless Curls til at krølle dit hår

I dette indlæg vil vi vise dig, hvordan du skaber smukke krøller i dit hår med minimal indsats og slid på dit hår. Du kommer til at lede efter et mere genialt produkt end Heatless Curls i lang tid, og vi er så glade for denne lancering. Så hvis du vil lære at skabe krøller natten over, så bør du læse videre!

Men først: hvad er Heatless Curls egentlig?

Det er præcis, hvad produktnavnet antyder – en måde at krølle dit hår på uden at bruge varmeapparater. I stedet for at bruge varmeapparater til at style dit hår, kan du bruge dette hårbånd til at skabe krøller i dit hår natten over. Dette er en super teknik til alle, der gerne vil style sit hår, men som også er optaget af hårpleje og at have sundt og friskt hår.

Det er et velkendt faktum, at brug af varmeapparater, især ved regelmæssig brug og høj temperatur, skader håret over tid. Varmen fra et krøllejern eller glattejern kan være meget skadelig for håret, og det vil med tiden blive tørt, slidt og kruset med spidser, der i værste fald knækker af. Og det vil vi ikke! Varmefri krøller

Sådan bruger du Heatless Curls-sættet:

1. Fugt dit hår først for de bedste resultater. Gå enten i bad, så håret får varm damp, eller kom vand på hænderne og tryk det ind i håret. Det er vigtigt, at håret ikke bliver for blødt, da det måske ikke når at tørre ordentligt, inden du fjerner stangen.

2. Del derefter dit hår i to sektioner. Skil din skille ad som du plejer, uanset om det er en midterskilning eller en sideskilning.

3. Placer hårbåndet midt på toppen af ​​hovedet og fastgør det med den medfølgende hårspænde, så båndet bliver på plads hele natten.

4. Vrid derefter dit hår i små sektioner rundt om hårspænden, og brug scrunchies til at sikre dit hår, når du er færdig.

5. Nogle vælger at spraye håret med hårspray inden de går i seng for ekstra hold. Overvej din hårtype, og test gerne både for at se, hvad du bedst kan lide, og hvad der giver det bedste resultat.

6. Sov med hårbåndet natten over, eller brug det i håret i mindst 4-5 timer.

7. Løsn scrunchies, tag hårspænden ud og style dit hår som du ønsker. Red dit hår forsigtigt med en børste beregnet til krøller, så krøllerne bliver bløde og fine. Spray gerne håret med hårspray som en sidste touch up for bedst muligt hold i krøllerne.

Fordele ved at bruge Heatless Curls til at krølle dit hår:

  • Helt uden brug af varme, der skader håret
  • Få flotte krøller på ingen tid
  • Utrolig nem at bruge
  • Skånsom mod håret
  • Nemt at opnå et mere naturligt look
  • Velegnet til alle hårtyper
  • Velegnet til både langt og kort hår

Held og lykke med din hårstyling!

Tilbage til blog