Vår LED-maske er Sophie Elises nye hudpleiefavoritt

Vores LED-maske er Sophie Elises nye hudplejefavorit

Har du svært ved at finde tid til at gå til skønhedsklinikker og hudsaloner for at pleje din hud? For Sophie Elise er løsningen Silkemyks LED-maske som kan bruges hjemmefra – lige når det passer hende.

- Sund hud er vigtigt for mig, både fordi jeg synes hudpleje er spændende, men også fordi jeg har døjet så meget med akne, siger Sophie Elise Isachsen (26).

Selvom hun gerne vil prioritere tid til at pleje sin hud, er hverdagene ofte travle for influenceren.

- Jeg har med andre ord ikke altid tid til at besøge en hudlæge. Derudover er det meget dyrt, påpeger hun.

Nu har hun dog fundet et produkt, der gør hudpleje tilgængelig, præcis når det passer hende – nemlig LED-masken fra Silkemyk . LED-masken, der er skabt til hjemmebrug, er beregnet til at hjælpe med hududfordringer såsom ældningstegn, hudrødme, rynker, akne og følsom hud.

Sophie Elise viser LED-masken fra Silkemyk frem - Grunden til, at jeg i første omgang ville teste LED-masken, var tidligere positive erfaringer, siger Isachsen. - Jeg har brugt meget lysterapi hos professionelle hudplejere. Det er rigtig sjovt at have muligheden for at gøre det nu og da derhjemme. Det føles som simpel luksus.

Mange fordele ved lysterapi

LED-masken, som har et 3D-design, der buer rundt i ansigtet, har hele 576 LED-lys. Lysene udsender forskellige bølgelængder, der har til formål at stimulere hudens produktion af kollagen og elastin. LED-masken har 4 forskellige farveprogrammer, og i maskens behandlingsmenu vælger du blot det program, der passer bedst til din hud.

- Masken føles både sikker og nem at bruge. Det er også et plus, at den er æstetisk og nem at oplade. Den er også fin at have med på tur, for den vejer næsten ingenting, siger Sophie Elise.

Hun kan også godt lide, at LED-behandlingen kan kombineres med forskellige papiransigtsmasker - såkaldte sheet masks. - Så føles det virkelig som om, at LED-masken maksimerer effekten, og at jeg får mere ud af de hudplejeprodukter, jeg allerede bruger.

Så hvad er LED-lysterapi egentlig?

Lysterapi ved hjælp af LED-lys er en skånsom behandlingsform, der udnytter hudens naturlige helbredende egenskaber. Terapien virker ved at påføre huden infrarødt lys i forskellige bølgelængder. De forskellige farveprogrammer har en række fordele for din hud, og LED-masker er derfor blevet en populær behandlingsform for forskellige hudproblemer.

Lysbehandlingen stimulerer kollagenproduktionen i huden, udglatter fine linjer og rynker, forhindrer akneudbrud og rødme, reducerer pigmentpletter og ar, regulerer fedtet hud, gør huden fastere og bekæmper ældningstegn.
Sophie Elise med LED-masken til Silkemyk mod akne

Skånsom mod huden

Flere og flere får øjnene op for LED-lysbehandling, og især LED-masken fra Silkemyk. LED lysterapi er en meget skånsom behandlingsform, der stimulerer og giver energi til vores hudceller.

Formålet med masken er at hjælpe hudcellerne med at optage flere næringsstoffer og nemmere komme af med affaldsstoffer, siger hun og fortsætter. Ligesom Sophie Elise er der mange, der sætter stor pris på at kunne udføre en sådan behandling på en tryg måde hjemme i deres egen stue.

Læs også: GUIDE - Sådan bruger du Silkemyks LED-maske helt sikkert hjemmefra.

LED-maskens forskellige programmer til lysbehandling

LED-masken fra Silkemyk har fire forskellige farvebehandlinger – alle med det formål at bidrage til en sund og smuk hud. Programmerne er designet med udfordringer som pigmentering og acne ar, rødme, følsomhed og ældningstegn som rynker og fine linjer i tankerne. Her kan du med andre ord vælge den behandling, der passer bedst til din hud.

Rødt lys: Sigter mod at hjælpe med at øge blodcirkulationen, reducere ældningstegn og udglatte huden.

Gult lys: Har til hensigt at styrke følsom hud og reducere rødme i huden.

Grønt lys: Skabt til at have en beroligende effekt på irriteret hud, forebygge følsom hud samt udjævne hudtonen.

Multiprogram: Starter med rødt lys, før det skifter til gult. Så rødt lys igen, og til sidst grønt lys.

Behandlingen er fuldstændig smertefri

Behandlingen med LED-masken gør ikke ondt på nogen måde. Den er fuldstændig smertefri, og masken har desuden et behageligt beskyttende gummi omkring øjnene. Med andre ord, mens behandlingen er i gang, kan du se serier, arbejde, lave mad eller lave andre ting, hvilket er meget praktisk.

Hudpleje i din egen stue

Vil du gøre som Sophie Elise - behandle din hud OG spare tid på samme tid? Så er LED-masken fra Silkemyk perfekt til dig! Med vores LED maske kan du lave alle behandlingerne selv - hjemmefra! Mange mennesker har svært ved at finde tid til at gå på klinik eller salon i en ofte travl hverdag.

Sophie Elise viser LED-masken frem, som er hendes nye hudplejefavorit Med vores LED-maske kan du få ansigtsbehandlinger om aftenen med benene på bordet og et afsnit af Grey's Anatomy på TV, når aftenroen har lagt sig. Med andre ord kan du ved at investere i vores produkt få ansigtsbehandlinger præcis, når det passer dig bedst! Vores LED maske er bestemt en investering i din egen hud. Husk at huden er kroppens største organ, så du gør klogt i at passe godt på den.

Tilbage til blog