Behandling med LED-maske mot akne, rosacea og psoriasis

Behandling med LED maske mod acne, rosacea og psoriasis

Hjemme hos Elisabeth bruger hele familien LED-masken fra Silkemyk til at behandle acne, bumser, uren hud, rosacea, lupusudslæt og psoriasis. Og det bedste af det hele? Alle mærker en forbedring i huden. Og det er ikke så mærkeligt – for det er klinisk bevist, at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på vores hud.

Og der kan ikke være andet end en stor jubel på kontoret hos Silkemyk, når vi får kundefeedback på vores produkter, der lyder sådan:

Rå! LED-masken bruges nu af hele familien med forskellige udfordringer. Jeg har rosacea, og den er reduceret markant på kun tre uger. Jeg bruger masken hver anden dag. Min søn på 17 år bruger den mod akne og han mærker forskel på at den ikke bliver så dyb og smertefuld. Tørrer bumser hurtigere ud! Min mand har psoriasis og har kun brugt det få gange, men det ser bare ud til at falde til ro i løbet af få dage. Kan varmt anbefales, og jeg vil promovere dette til alle med forskellige hudproblemer! - Elisabeth Bremeyer C.

Vi har talt med Elisabeth, som kan fortælle, at derhjemme faktisk bruges LED-masken mod både rosacea, acne og psoriasis – og alle familiemedlemmer mærker en bedring i deres hud. Og det er ikke så mærkeligt – for det er faktisk set i forskellige rapporter, at infrarødt lys har en terapeutisk effekt på symptomerne på hudsygdomme som psoriasis, herpes, rosacea og acne.

Forkæl Rosacea derhjemme med en LED-lysmaske

Elisabeth fortæller selv, at hun døjer med Rosacea, som er en kronisk betændelse, der giver rødme i ansigtet og sprængte blodkar. Rosacea kan opstå på utallige måder, herunder rødme, irritation af øjnene, synlige blodkar og rødme i huden, acne-lignende udslæt, hævelse af ansigtet, følsom hud, tør hud, røde pletter på huden, acneudbrud og nogle gange på én gang.

Elisabeth (41) fortæller, at hun nu har brugt LED-masken hver anden dag i 3 måneder, og gerne med en god fugtmaske samtidig. Hun føler, at det er lige som om, at fugten trænger endnu længere ind i huden i ansigtet, når LED-masken også er tændt. - Jeg ville prøve masken, fordi jeg i mange år har lidt af uren hud, rosacea og de seneste år lupusudslæt, og det er både socialt uskønt og tager hårdt på min psyke. Derudover kan det nogle gange være smertefuldt med stikkende og brændende udslæt, siger Elisabeth.

Elisabeth oplevede, at symptomerne på rosacea var væsentligt reduceret efter kun 3 ugers lysbehandling. - Det har helt sikkert fået ro på udslættet og der har ikke været et eneste udbrud siden jeg begyndte at bruge LED-masken fra Silkemyk. Jeg bruger det røde farveprogram til at behandle min hud.

Behandling med LED maske mod acne, rosacea og psoriasis

LED-masken behandler huden ved at øge blodgennemstrømningen og cirkulationen i beskadiget væv og derved mindske inflammation i huden. LED-masken, især på programmet for rødt lys, er en effektiv behandling, der vil berolige huden og reducere virkningerne af rosacea. Lysterapi heler din hud indefra og ud fuldstændig smertefrit, og det vil styrke hudens barriere.

- Huden er blevet så meget roligere og gør slet ikke ondt. Rødmen er næsten helt væk, og jeg bliver faktisk ved med at få kommentarer om, at min hud er blevet så smuk. Jeg synes også, at porerne i T-zonen er blevet mindre. Overordnet set glæder jeg mig, og man skal ikke undervurdere at tage den pause i hverdagen for at passe på sig selv, siger Elisabeth.

LED-masken som behandling mod acne og bumser

Sønnen i huset er 17 år og bruger LED-masken som behandling af akne og bumser. Han har endnu ikke etableret en fast rutine for antallet af behandlinger om ugen (til mors frustration), men fortæller, at bumserne tørrer hurtigere ud, og at de ikke bliver så dybe og smertefulde, når de behandles med LED-masken.

- Min søn er desværre ikke god til at bruge det regelmæssigt nok til at sige, om det hjælper særlig meget. Han fortæller dog, at han bemærker, at bumserne "tørrer ud" hurtigere, når han har brugt det. Jeg arbejder på, at han fremover vil bruge det på faste dage, siger Elisabeth.

Med LED lysbehandling vil du aktivere hudens naturlige reparationsproces, og behandlingen hjælper hudcellerne til at hele mere effektivt. Din hud bliver meget sundere, og du vil opleve en meget mere jævn hudfarve. Du vil også opleve, at LED lysterapi har en god effekt på acne ar. Vil du også slippe af med acne i dit ansigt? Så skal du tage et kig på vores LED maske.

Sophie Elise Isachsen med Silkemyks LED maske

Læs også: Vores LED-maske er Sophie Elises nye hudplejefavorit!

LED lysbehandling mod psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsygdom med betændelse i huden, der giver røde og tørre udslæt. På visse områder af huden kan du have et mere eksemlignende udslæt uden skorper. I nogle tilfælde kan udslættet indeholde væskefyldte vabler, og mange oplever også kløe.

Manden i huset (44) lider af psoriasis i ansigtet og især omkring næsen. Han synes det er meget uskønt, og ville derfor prøve LED-masken. Han har brugt LED-masken til at behandle sin psoriasis kun få gange, men fortæller, at han føler, at huden falder til ro i nogle dage efter lysbehandlingen.

- Jeg synes, det er en god idé at bruge LED-masken, når man måske alligevel ser nyhederne om aftenen eller lige efter, man er gået i seng. Du har jo passet på din hud, og den er ren. Jeg synes, det ser ud til, at huden optager de aktive stoffer i produkterne, når du bruger LED-masken. Brug gerne en god fugtmaske i hvert fald en af ​​dagene, siger Elisabeth afslutningsvis.

Behandl hududfordringer hjemmefra

Med vores LED maske kan du lave alle behandlingerne selv - hjemmefra! Mange har svært ved at finde tid til at gå på klinik eller salon – især hvis man både har fast arbejde og små børn – som mange af os har. Med vores LED-maske kan du få ansigtsbehandlinger om aftenen med benene på bordet og et afsnit af Grey's Anatomy på skærmen efter ungerne er gået i seng. Med andre ord kan du ved at investere i vores produkt få ansigtsbehandlinger præcis, når det passer dig bedst!

Vores LED-maske er en investering i din egen hud, og da den er designet til hjemmebrug, kan du tage LED-lysbehandlinger præcis, når det passer DIG bedst. Både du og din hud vil elske LED lysterapi, så hvis du ikke har gjort det endnu, bør du sikre dig din LED maske fra Silkemyk i dag!

Tilbage til blog